Ses på söndag/måndag<33

Ni får ha det jätte bra medans jag är borta,men fortsätt titta in blogg endå varje dag för det kanske kommer in ett inlägg endå om jag har internet. Fortsätt kommentera för det peppar mig bara ännu mer och gör så att jag gör fler inlägg,så om ni vill ha fler inlägg, kommentera!
PUSS"

Hair of today<33

Uppsatt i en klämma<33
Klämma:H&M

Look of today<33

Linne:H&M Byxor:? Vanliga jeans<33


Torsby<33

Tjenare.idag är jag uppe ovanligt tidigt (4:30) gick jag upp för att hinna ficka iordning mig och den sista packningen,nu är jag nästan klar,det är lite små saker kvar bara. Men jag kommer inte hinna blogga tills på söndag/måndag då vi komemr hem,tror vi kommer hem på söndagen men är inte helt säker. Japp somsagt så ska ajg och mitt fotbollslag till TORSBY det ska bli super kul.
PUSS!!
Look of today´n kommer upp sen <33

Mys med familjen<3

Japp, nu ska jag äta kvällsmål och umgås lite me familjen. Jag kommer lägga upp lite inlägg imorn på morgonen tror jag,ska gå upp halv fem eftersom vi ska samlas sex. Lite snabb info bara.
En superduper gammal bild på mig,nu får
ni er ett gott skratt,puss! <3333

10Daar.dag6-Ha en tävling<3

Jajmensan nu ska jag ha en tävling,tävlingen går ut på att ni ska göra en pizap bild till mig på www.pizap.com och göra ett collage till mig och skickar den till min email [email protected]. Sen lottar jag ut den jag tycker är snyggast och lägger upp en bild på den bilden och länkar dens blogg m.m. Men om du inte har någon blogg som jag kan länka till så kan du tipsa nån av dina kompisar bloggar så kan jag länka den/dems blogg,glöm inte att skriva din favvo sak, t.ex suddigumm,mascara,nagelack elr nåt,det ska vara nåt litet antingen smink elr aa nåt sånt. Om ni t.ex väljer nån mascara så skirv vilken som är din favvo,sen får ni se vad som händer.
PUSS!
Bildkälla,hade inte tid att ta nån bild<3
 

Asso va? En ko???<3 haha<33


Packar inför imorn<3


BADA!!! ,yejj <3

Tjatja<3 Snart ska jag och min familj och sötizen till badet tillsammans,igen haha. Men det gör mig inget eftersom jag ÄLSKAR att bada,plus att dte är typ ljummet i vattnet där. Två hopptorn finns det,det är inte Flatenbadet vi ska till utan mälarhöjden. Saknar dig bäzzan<33
PUSS!
Kan man va sötare eller,det e min bäzza det,love ya<333
 
 

Neeeeeej!!! ;( ;'(

Åh,gud vad arg man blir när biljetterna till JUstin tar slut på 2 sekunder och man har ingen chans att få EN biljett,åhhhhhhh. Men men<3
PUSS!

Tidigt uppe,haha <3

Hejhej,idag väckte mamma mig tidigt för att vi ska fixa en sak,klockan e nu 8:45. Så det har väl inte hänts så jätte mycket hittills men aja idag ska jag iallafall packa inför imorgon då mitt lag och jag åker på träningsläger+cup,yejj. Jag kanske inte kommer hinna blogga de dagarna eftersom jag är borta denna vecka,men om mitt mobil inernet funkar så bloggar jag ju självklart.
PUSS!
Bild¨källa:Google<3 ;)

Skrev en början på en liten berättelse förut,vad tycks? Fortsättning?

Det var en gång en tjej ,hon var oftast inte i skolan eftersom hon mådde så dåligt av att alla mobbade henne. Hennes största dröm var att få en riktig vän att kunna lita på,men dagarna gick och tillslut blev det sommarlov. Hennes hjärta var krossat och när hon kom hem frågade hennes mamma om något hade hänt,men hon svarade inte utan bara sprang upp till sitt rum,hoppade i sängen och började gråta. Hennes mamma kom upp och frågade hur det var med henne,men hon svarade inte. Efter ett tag förklarade hon för sin mamma att hon hade ramlat på grusvägen påväg hem,men det var ju inte sanningen. Hennes mamma lät henne gå och köpa en glass i kiosken,hon gick dit. Påvägen såg hon några killar från hennes klass,hon gick fortare och fortare tills en kille ropade att hon skulle dö,då började hon springa allt vad hon hade. När hon kom fram till kiosken frågade en gammal tant henne om något hade hänt,men hon nekade och gick in i kiosken. Hon köpte sig en glass. När hon kom ut från kiosken såg hon killarna stå utanför dörren och fnissade åt henne. När hon gick förbi knuffade de henne så hon tappade glassen. Hon låg kvar på marken för hon visste att det inte var någon mening att gå upp,de började sparka på henne och tårarna sprutade från hennes ögon,hon skrek sluta men ingen lyssnade utan de började då sparka hårdare,sen sprang de där ifrån. Hon reste sig och kände smärtan komma i hela kroppen,det var något som var fel tänkte hon. Hon sprang haltande hem och la sig i soffan. Hon somnade. Efter en timme väcktes hon av hennes mamma och gav henne en tidning. Hennes mamma visade en av sidorna och hon läste rubriken och där stod det "Ett gäng killar,döda,ganska nära kiosken" hon tänkte först att det säkert va killarna men sen ångrade hon sig och tänkte istället att det kunde vara vilka som helst. Dagen därpå tog hon en prommenad och mötte tre tjejer i hennes klass. Hon blev rädd och gick fortare,hon hörde hur stegen började närma sig. Hon vände sig om och där stod de. De stirrade med den dära blicken som hon visste vad det betydde. De slet av hennes halsband som hon hade fått av sin mamma dagen innan,de kastade det i marken och det krossades. Hon blev knuffad och  slagen överallt. Så fortsatte det i flera dagar. Hennes mamma läste för henne varje dag efter att hon blivit slagen att någon hade dött. Tjejen var säker på att det var ett tecken,men vad för tecken?

FORTSÄTTNING FÖLJER...!!!


10Dagar-Dag5-Frågestund<33

Jarrå,rubriken LYDER! Fråga på så mycket ni orkar,desto mer frågor desto gladare blir jag. Ni kan antingen skriva frågorna på kommentarer här nere på kommentarer elr på min yt kanal "missnattiz" elr skica till min mail "[email protected]
PUSS!<33

Till badet me Elin<3

Yejj,nu blir det badtime,ja och Elin ska bada loss<33 Haha pusspuss<3


Lunch me bäzzan<3


Sovning hos Elin-pelin! <33

Tjatja<3  Ikväll blir det sleepover hos Elin,vi ska förmodligen sova i träkojan,det är såå mysigt där inne. Vi har badat i Elins pool också me Lippa en stund,och nu surfar vi lite. Åjuste jaläängtar så mycket till imorn för då ska ja och mamma titta på några saker på datorn men haha det e hemligt mowhaha<3 Bara Elin som vet,mihihi<3
PUSS!
 

God morgon<3


Fick ett par jätte söta skor av mamma idag<33


Till Lippa! ;) <3

Hejhej! ka strax gå till Lippa men slänger in ett inlägg först. Jag ska då sova hos Lippa (nice) och till middag ska vi äta pizza, tror jag mamma sa. Kommer blogga från mobben ikväll, så kramkram <3
PUSS!
FREAK! HAHA;)

En toppen dag,yejj<3

Tjatja,badet var jätte roligt verkligen å det fanns två hopptorn (5:an och 3:an) jag hoppade från båda och pappa tog lite bilder me min mobbe då,den första hopp bilden e från femman och den andra från trean. Ikväll ska ja sova hos Lippa! PUSS<33


10:Dagar-Dag4 En bild på mina senaste naglar<3


Badaaaaa <3

Tjaba,snart ska jag äta frulleo ch sen ska familjen dra till badet. Ska hoppa för där finns dte hopptorn ;) Så jag får väl helt enkelt blogga när jag kommer hem,ska nog köra något träningspass idag,har två kvar på denna vecka.
PUSS!
KOMMENTERA! <33 :*
 

Inget internet,tyvärr ;(

Tjenare! Nu är jag tillabaka,äntligen. Jag har tyvärr inte haft något internet eller en sammarbetsvillig blogg.se app,så bloggningen gick väl lite sådär under dessa fyra dagar,haha men men. Ikväll har Wille<3 vart här och vi har typ hoppat,kört väggen och 21:an och basketmatch. Gud vad jag har saknat honom,vi har inte setts på typ hela lovet så det var jätte mysigt att träffas.
PUSS!
Hihi,vill du göra mig en tjänst?
Tack jag visste väl det,kommentera ;) <3
Ny video på kanalen
Missnattiz

Fixning till Nämndö ;)

Hejhej! Just nu håller familjen på att packa inför nämndö. Vi ska åka färja och det tar ganska lång tid så vi måste åka väldigt tidigt,nio kankse. Om jag hinner så lägger jag upp en video snart om lite tips och min "Look of today" ;)
PUSS!
Weird men men ;)

Vad händer när jag fått 30 prenumeranter på yt? <3

Jo då kommere jag göra en video när jag äter 3 olika äckliga saker,mer får ni inte veta. Om ni inte vet hur man prenumererar så gör man såhär, 1:Skapa ett youtube konto ifall du inte har nåt. 2:Sök på min kanal "missnattiz". 3:Klicka på min kanal och på prenumerera typ vid där det står "natalie ledin" elr så går ni in på nån av mina videor och klickar prenumerera någonstans ovanför videoklippet till vänster. Hoppas ni förstår annars förklarar jag bättre för dig. Hur äckligt och obehagligt det än kommer vara så ska jag göra det :* Juste imorn kommer det kanske upp en video med lite skönhets tips också "checka den" :*
PUSS!
 
En bild från min youtube kanal :*
MISSNATTIZ!

10 Dagar-Dag3-Göra en smink video :*

Här får ni en sminkning:*

Srry!

Hej,jag ber om ursäkt för den sämsta upd på ett bra tag,jag har vart och ätit lunch hos mamma kollega och sen har vi vart vid stranden och badat. Så jag kunde inte blogga men det kan ja inte skylla på men men. Imorgon åker jag tidigt till nämndö och stannar där några dagar. Så om det kommer någon bloggning så kommer det nog från mobilen om blogg.se appen vill sammarbeta (troligtvis inte men kanske).
PUSS!
My heart is yours,remember <3 ;)
 
 

Snälla hjälp!

Jag behöver verkligen eran hjälp! Av någon som kan göra headers och designer? Jag vet fortfarande inte hur man gör,jag vill lära mig att klippa också. Antingen så e det lätt att lära sig elr såe jag eftrbliven :S HELP ME""
Tack på förhand<3 :)
Bildkälla:Google<3

Grym film<3

Smekmånaden från helvetet,en film blandad av komedi,romantik,action och äventyr
<33

En grym rappare ;) "Filip Winther"

Länk youtube:Greycoinproductions

Grissle strand<3

Heej sötizar! Kom nyss hem från stranden efter att ha badat,spelar fotboll och volleyboll. Pappa lärde mig också lasta macka,alltså en sten som studsar på vattnet. Jag klarade två haha. Nu ska ja ut och springa<3 PUSS;)


Mot badet ;)

Tjenare,nu ska ja börja packa för jag och mackans familj ska åka till ett badställe snart. Senare ska ajg ut och springa,träningsschemat.  Jag kanske lägger upp en sminkning idag,kanske. Ps:glöm inte att kommentera:ds
PUSS!
Hehe<3
 

Förlåt för dålig upd<3

Hej,förlåt för den dåliga upd men jag har helt enkelt inte hunnit för vi var på middag idag och så vidare,men nu är det dags att sova. För att va pigg imorn om det blir fint väder för då åker vi till gålö<3


Drar till långsjön senare me Emma och Amanda<33

Hej,om en stund ska jag till långsjön me Emma och Amanda,yejj <33


Bilder från igår<3


Solar;) (fler bilder sen) <33


Mot långsjön:)

Hejhej bloggen! Nu bär det av till långsjön me familjen och kanske någon kompis också<33 PUSS!


Srry<33

Hej,förlåt för att jag inte har bloggat nått idag men det har inte funkat för mig med det,har vart me kusinerna hela dagen i och badat o.s.v. PUSS! <333


Sån här frisyr vill ja ha;)


Nya flätor,haha tilde❤


Flätning ;)

Just nu flätar Tilde mitt hår,hon gör någon fläta som hon hittat på själv tror jag men den blev iallafall jätte fin. Men det är ganska svårt att fläta mitt hår eftersom det är uppklippt,men men.
PUSS!

Go´natt sweethearts ;)

Nu ska vi göra oss iordning för sängen,vi har bäddat ut min säng så de ska sova i mitt rum. Men vi ska läsa lite först och sen kanske snacka lite. Imorgon ska vi bada om det blir fint väder,sol asså. Jag kanske inte lägger upp någon video imorgon men om jag hinner så gör jag självklart det så glömm inte att titta in på min kanal "missnattiz" ifall att.
PUSS!

Sminkar varandra! :) <3

Hejhej! När kusinerna kom så gick jag Sabina och Tilde ut med hundarna,de har en hund som heter Totte. Sedan gick vi och körde lite fotboll,först väggen och sen match. Efter det åt vi och sen testade vi kläder. Senare så spelade vi väggen igen och nu sitter vi här i mitt rum och sminkar varann. Tilde sminkade mig,jag sminkade Sabina och Sabina sminkade Tilde. Här kommer lite bilder på oss.
PUSS!
 

10:Dagar-Dag2 En bild på mina hundar;)


När kommer kusinerna? <3 ;)

Tjo´bree bloggen! Jag funderar verkligen på när mina kusiner ska komma,de sa att de skulle komma tidigt men nue klockan ju redan två snart. Men jag tänkte ut och springa lite innan de kommer då och hjälpa mamma me tvätten. Ikväll kommer jag kanske blogga lite mer på mobilen eftersom vi har kusinerna här men jag hoppas att jag kan få blogga från min dator istället. En video kommer upp lite senare,på youtube,för jag har möblerat om i mitt rum,e jätte nöjd faktiskt.
PUSS!
 

Mumsig frukost;)


Strawberrys me Mackan,Filip och Robin!

Morsning,nu spelar jag fifa12 me Markus,Robin och Filip och äter jordgubbar också. Ja tror att de ska gå hem snart för de ska upp tidigt imorgon. Jag längtar så mycket också tills imorgon för då kommer ju mina kusiner,vi har inte träffats sen förra sommaren. Glömm inte att kommentera och prenumerera på min blogg och min kanal på youtube "missnattiz"
PUSS!
 

Besök :)

Hej nu har gästerna kommit som vi skulle få idag,Markus familj igen. :) Ikväll ska vi äta hamburgare och sen ska vi äta gooodis,det blev faktiskt inget i lördags så. Snart tänkte jag och Markus spela fifa och sen kanske gå en sväng med doggsen. Imorn ska vi sätta upp hela staketet,för vi kom bara halvvägs idag.
PUSS!
Ps:Min sminkning hittar du på min Youtubekanal ;)
"Missnattiz"

New nails!

Gi in på min yt kanal missnattiz om ni vill se hur jag gjorde:)


10-Dagar-Dag1 en bild på mig och Mackan:)


Första inlägget för idag :)

Hej på er! Imorse vaknade jag jätte sent,hehe eftersom Mackan sov här så vi var uppe ganska sent igår då. Men iallafall så är mamma och pappa och köper staket till trädgården så vi ska kunna ha hundarna lösa,det e ju roligare för de att få springa runt och vara lite fria på trädgården. Imorgon kommer mina kusiner och stannar tills torsdag,det ska bli jätte kul att få träffa de. Senare kommer sminkning på youtube upp. :D
PUSS!

10-Dagar :)

Dag 1:En bild på mig och Mackan.
Dag 2:En bild på mina hundar.
Dag 3:Göra en smink-video.
Dag 4:En bild på mina senaste naglar.
Dag 5:Frågestund.
Dag 6:Ha en tävling.
Dag 7:Min favvo låt+video.
Dag 8:Min förebild genom bloggningen/video-grejen.
Dag 9:Länka en bra blogg.
Dag 10: SUPRISE!!!!
Bildkälla:Google :)

Sleepover me Mackan :)

Tjingeling tingeling,ikväll ska Mackan sova över här och då ska vi vara tillsammans imorgon,Filip har fått ,många presenter och många gratulationer,hoppas han e nöjd med sin födelsedag. Imorgon ska jag fixa naglarna som jag lägger upp bild på. Jag och Mackan var ute och sprang tillsammans idag och jag sprang 8 km och sen körde jag backträningen och snart ska jag göra styrketräningsprogrammet och finterna imorgon. Förlåt för att det inte kommit upp någon video på youtube men jag LOVAR på hela mitt hjärta att den kommer upp imorgon,filip fyllde ju år idag så jag har verkligen inte hunnit,tyvärr. Ska göra 20-dagar strax också.
PUSS!
 

Lite bilder från fikat idag<3 :)


Födelsedags fika nu:D <33

Jahopp,då är det dags för fika då,gästerna har kommit så ja det är väl bara att hugga in på tårtan,nä det får Filip göra först faktiskt,han fyller ju år. Juste glömde säga i förra inlägget att "my worst challenge makeup" kommer upp idag förmogligen,alltså inte på bloggen utan på youtube. Men då får ni väl ha det så bra,kommentera om ni vill att jag ska skicka en liten tårtbit till er,hahahaha :D
PUSS!
 
 

Happy Birthday my brother :D

God morgon sweethearts! Idag är det Filips födelsedag och då ska vi fira honom om ungefär en timme,han fick mamma och pappas och mitt paket imorse men sen kommer han såklart få fler när farfar,robin,maria,mackan och Laila & Johnny,kanske Malin. Men iallafall,han fick en sparkcykel,nån speciell som man kan hoppa med utan att den går sönder o.sv sen fick han en radiostyrd bil,nån speciell me. Så pappa är på ica och köper batterier nu så Filip kan köra den sen. :D Mer bloggning sen! XD
PUSS!!!
 

God natt :) <33

God natt mina sötnosar! Nu är klockan kvart i två och jag e inte alls trött,kanske för att jag sov till tolv idag,inte smart Nattiz,men men. Ska försöka somna iallafall. Imorgon blir det andra planer,kika in i morgon om ni är nyfikna. Jag ska snart starta en ny tävling,en braa tävling.
PUSS!

Nattiz is back! :) <33

Hej,jag har tänkt efter och kommit till att det kommer bli jätte tråkigt om jag slutar blogga,ni kommer ju inte ha nåt att läsa då och då blir det ju inte bra,jag ska börjar blogga ;) (happy face) men då får ni hjälpa mej och peppa mej så jag blir mer bloggsugen och då kommer ju det upp flera inlägg :)
BTW,idag har jag varit med familjen och handlat lite smått & gott på rusta och sedan åt vi lunch på donken och handlade mat och en suåer snygg kepa till Filip (brorsan), ska också köpa en sån fast i en coolare färg (han har en svart). Imorgon kommer "my worst makeup challenge" upp för jag hann tyvärr inte idag. Nu har vi då gäster (Markus familj) men de ska nog hem snart för igår va vi uppe till tre ungefär så vi kommer nog inte orka så mycket.
PUSS!

Slutar blogga! :'(

Hej på er! Jag har bestämt mig för att sluta blogga! Jag har inte lust och har tröttnat lite,men jag kommer ha kvar min yt kanal som kommer uppdateraa,det kan hända att jag bloggar lite på min andra blogg, www.emnattz.blogg.se <3
Puss
Bildkälla:Google!

För din skull Ennis<3

Hej! Jag har bestämt mig för att blogga ett litet tag till iallafall,för Ennis skull. Men kanske inte så jätte mycket för jag har inte så mycket tid till det. Om ni vill hitta mej,typ chatta elr nåt så finns jag ju på skype,facebook och msp (ja,jag vet att msp kanske e ganska töntigt för vissa,men jag tycker det e kul och jag känner fler som gillar det än inte gillar det,och man får ju tycka och spela vad man vill) min användare är: TheCrazyGirl!  
(glömm inte utropstecknet.)
PUSS<33

kommentarer? Läsare?

Hej på er sötizzar! Somsagt e jag på tynningö och kan inte lägga upp så mkt på bloggen tills imorn så ni vet det. Men jag undrar var alla mina läsare har tagit vägen??? min statistik e inte alls bra nu :'( och kommentarerna??
Har funderat på att sluta blogga men jag vet inte,jg kankse ångrar mej<33
PUSS<3

Hahahahahah,sååå skööön man dööör :)


Samma sak här,hur fan kan man!!!

I LOVE U SELENA<3333
 

Hur kan man göra nån så illa!!!!!!!

Jag förstår inte varför ni där ute som göra illa Justin så mkt som ni gör,ni känner honom inte och kan då inte hata nån,man kan inte hata nån man inte känner,man behöver inte gilla all musik men då kan man inte hata honom bara för att nitycker han göra dålig musik. Folk säger alltid till mej när jag säger att man inte kan hata nån man inte känner,att man inte kan älska nån man inte känner då men hallå fattar ni noll elr,det är stor skillnad på HATA & ÄLSKA,manskadar ingen om man älskar den så man kan visst älska nån man inte känner. Ta en titt på den här videon så ska du se hur dåligt han mår och jag hoppas att ni får så jävla dåligt samvete så det finns inte,ni som gör honom så illa ni e bara avundsjuka på hans perfekta utseende och hans perfekta röst!!!!!!
I LOVE U JUSTIN<333333333
 
 

Sims 3 och nåt blått :)


Tyvärr inga egna bilder nu :(

Hejhej! Tyvärr så kommer jag inte kunna lägga upp egna bilder just nu för jag e hos elin och hon har ingen kamera på denna dator,så jag får använda google som bildkälla,hehe. BTW idag ska jag,mamma,pappa och Filip ha en mys kväll för vi har inte setts på ett bra tag,på söndag igen åker jag till tynningö me elin så jag ska passa på att vara me de,phu en lång mening haha. Vad tycker ni jag ska göra för video nästa gång,kom me tips så får ni fler videos :)
PUSS<33
 
sOLIGA HÄLSNINGAR FRÅN MEEEJ<333

Tynningö:) <33

Hej på er sötnozar! Jag och Elin fick låna en dator av Laila (elins gudmor) så nu kan jag blogga iallafall,kanske inte något mer idag men iallafall ett inlägg. Imorgon åker vi endå hem så då kommer jag ju komma blogga lite,vi kommer hem på kvällen så vi får se. Men idag har vi badat mkt och ska äta nu:)
PUSS<33

Hemma från Gröna Lund<3 :)


Om ni inte har nåt kul att göra :)


Video!!!! <333 :)


GRÖNAN!

Hejsan små sötnozar! Idag ska jag och Emma till grönan tillsammmans me hennes familj,det ska super duper kul,det är första gången i år för oss båda. Vi ska nog mest åka jetline,kvasten och popexpressen typ. Vi kommer va där tills det stänger. Jag längtar tills vi åker,så nu vet ni att jag inte kommer kunna blogga på dagen,jag ska tidsinställa några inlägg/videos så ni har nått att titta på:)
PUSS<33
 

Aww,såå söta :) <33


Haha,alla peddon ska bort nu!!!! <3 :)


Sleepover me Emma<33

 Hejsan på er alla sötnozar! Idag har jag vart me Alice hela dan förutom på kvällen då jag nu e me Emma,jag och Alice såg klart på filmen abduction och på breaking dawn part 1,de är grymma filmer. Ikväll ska Emmizen sova över här och imorn åker vi till grönan,JIHOOOOOOOOOOOOOOOOO!! Så jag kommer bara blogga innan tolv och sedan kanske jag ställer in nåt tidsinställt inlägg!
PUSS! <3 :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg till för idag:)

Hejhej! Tänkte blogga ännu lite mer idag tänkte jag. Just nu skypear jag med Emmizen och sen ska jag kanske hoppa lite med Alice. Zacke ligger här i min säng och myser,sötnozen. Ikväll jobbar mamma så jag ska vänta uppe tills hon kommer vid ungefär nio även fast jag e rätt trött efter lägret. Imorgon kommer antingen en sminkvideo,något jag visar eller bara en video om dagen upp.
PUSS<33
 

Älskar denna cover :)


Ännu en super bra cover(samma personer) <3 :)


Shit vad bra cover:)


Tillbaka från en liten paus över helgen! <3

Ja nu har jag kommit hem från lägret,det har varit SÅ GRYMT KUL,vi har skrattat typ hela tiden och haft så jä... roligt så man dör. Jag,Madde,Eve,Tove och Linda såg en skit rolig sak som vi höll på att garva ihjäl oss på,hahahahahahah. Vi körde en match i torsdag och då vann vi me 3-1,jag gjorde ett mål:)(happy face),på fredagen spelade vi 2 matcher och vann en och förlorade en,på lördagen så vann vi me 2-0 och då gjorde jag ett mål och de ett självmål och nu idag så körde vi en match alldså den första matchen i a-slutspel (kvartsfinalen) och då förlorade vi me 4-0 mot Bärlinge:( (sad face) (bad face) men men man får väl ta denna förlust då för imorn kanske emma ska sova hos mej och på tisdagen så ska vi till GRÖNAN jihoooo första gången i  år liksom,den roligaste gången är ju den första så:) Japp hoppas ni orkar läsa detta långa inlägg då :)
PUSS<33

RSS 2.0