Ingen bloggning förräns på söndag :'( <3

Hej på er sötnosar! Kommer tyvärr inte kunna blogga något förräns på söndag eftersom jag åker på fotbollsläger med 99-orna imorgon ganska tidigt (7:30) så ja det blir ingen bloggning på ett tag. Men ni kan ju fortfarande titta in på mina gamla inlägg och se på mina gamla videos (missnattiz) på YT :) .ps:jag laddar upp extra mycket bilder på detta inlägg för att jag inte kommer blogga mer sen :ds
PUSS<33
 

Emma<33

Hejhej! E med Emma nu,hon ska vara här hela dan tror jag,sen ska jag packa inför imorgon. Jag bloggar lite mer nu på den andra bloggen för att komma igång men jag har såklart inte glömt att blogga här,jag ska blogga lite bättre om dagarna nu. Men jag har haft lite saker att göra.
PUSS<33
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drar till Emmizzen nu<3

Jarrå nu drar jag till Emmizen för att sova där,japp så det blir kanske inte så mycket bloggning ikväll men kanske. PUSS<33

Sleepover hos Emma<3

Hej bloggisen! Ikväll ska jag sova hos Emma som jag sa förut och nu skypear jag med Nea och Emma. Har varit ute med hundarna i en halv timme. Jag vaknade vid tio ungefär haha,jag var uppe ganska sent igår. Det kanske inte blir så himla mycket upd idag för jag och Emma tänkte hålla på med vår blogg www.emnattz.blogg.se (look).
PUSS<33

Good night!

Ska strax sova men tänkte bara länka min och emmas nya blogg tsm:D Hoppas ni gillar den<3
www.emnattz.blogg.se
 
 
 
 
 

Veckans "Beauty" <33

Förra "veckans beauty" blev Nea:D
För att hon och jag har kommit så nära varann
och hon är bara bäst och sötast i världen.
ÄLSKAR DEJ GMN<333

Liljeholmen<3333


Här kommer era svar:D <3


Hellu<33

Idag vaknade jag vid ungefär nio,lite tidigare kanske,fast jag gick upp och åt frukost vid uungefär tio,hehe. Men iallafall ska kanske förlja med sh och elin till liljeholmen sen,jag ska inte handla nåt men typ bara för att hänga :D om sh vill att jag ska me. Juste jag e så himla glad just nu för den 3 juli ska jag förlja med emma till grönan och vi åker typ samma saker så det ska bli super duper nice (lääängtar) <333
PUSS<33
Bildkälla;google<33

Missnattiz<33 :D

Hej hej! Ville bara säga att nu funkar min gammla videokanal,men om ni vill se mina andra klipp som e de senaste så kan ni ju bara gå in på "natalie ledin" men nu kommer jag ladda upp alla mina videos på min gammla kanal "missnattiz". PRENUMERERA!<333
PUSS<33

En massa frågor! <3 :D

Hej hej,när jag nyss loggade in så såg jag att jag hade fått massor av frågor,så när jag kommer hem efter lunch så ska jag göra en video och svara på alla era frågor:D Sen ska jag kanske va me Emmizen<3
PUSS<33

Vad ska jag göra för video nästa gång? :D

Ni får skriva på kommentarer vad jag ska göra för video imorn när jag har kommit hem,ge mig massor av tips om ni vill att jag ska ladda upp många videos:D
PUSS<33

Gissa vad jag har gjort! :D

Jo för en stund sen fick jag skjuta luft gevär,jag träffade i mitten,elr inte prick i mitten men man brukar räkna det som i mitten när man träffar så där jag gjorde, min träff är den som är i mitten,Filip och Olivia sköt de andra utanför den svarta. Det var jätte skojsigt,ni borde testa. Imorgon åker vi hem:'( vill inte det,det är ju så mysigt här.
PUSS<33
 

Good morning all my beautiful angels<33

God morgon alla mina fina änglar! Som det heter på svenska men iallafall. Idag vaknad jag ganska sent eftersom vi var uppe ganska länge igår kväll,kvart över tio ungefär. Jag och pappa ska kanske bada idag även fast det regnar,då blir det ju varmare i vattnet säger vissa. Mer bloggning senare.
PUSS<33

Flum snack<33


Mer bloggning imorn<33

Hej igen,ville bara säga att det blir mer bloggning imorn eftrsom vi bara har med oss en dator hit så alla måste dela på den. Jag kommer va här hela helgen,vi åker på söndag,så jag kommer blogga så mycket jag hinner. Bli inte besvikna om det inte kommer upp nåt inlägg för då kanske jag inte har haft datorn tillgänglig. Ni får titta in lite då och då för jag slänger in lite inlägg då och då.
PUSS<33
 

En bild från idag <3333333


Glad midsommar<33

Hej på er! Jag blev så glad för nyss fixade mi ngudmors man internet till mig,så ja det innebär att jag kan blogga under den tiden jag är här,toppen elr vad tycker ni? BTW ja idag är det ju somsagt midsommar och det vet nog säkert alla ni som tittar på min blogg,och jag e då på yxland (min gidmors land) och vi har precis ätit lunch,korv och köttbullar spets,potatis,sill (blääää) m.m. Vad har ni ätit?  Senare blir det att vi går till midsommar stången och dansar,äter godis och har kul. Ni får ha världens bästa midsommar!
PUSS<33

Jarrå en massa packning återstår <3


Svarar på 4 frågor<33


Sleepover med Nea-bäzzan<33

www.theneaz.blogg.se

Vilket skal ska jag ha? <333


Är med Linnea och Majis<33

Hej hej! Nu är jag med Linnea och Majis hemma hos mig. Till lunch ska vi kanske äta nudelsoppa,goott. Ikväll ska kanske Majis sova hos mig. Har varit ute en långis med hundarna i morse också.
PUSS<33

Kan man ha mer rätt elr? <333


Älskar den hära videon<333 "garv"


Naaww gud vad sööt<33


Sleepover med bäzzan-ellie<33

Hej hej! Nu e jag med Elin och hon ska sova hos mig,det ska bli super duper kul. Vi ska ha jätte kul och skratta ihjäl oss. Vi skypear med Nea-bäzzan. Tycker ni att jag ska göra flera videos?
PUSS<33

Hehe,ett videoinlägg till er<33


Träningspass 4/4 avklarad<33

Hej alla fina bloggläsare! Har vart på fotbollsläger nu i sex timmar och det var den sista,det var kul men det var lite jobbigt också för vi fick springa tio varv runt sju-manna planen och en massa mer. Lite senare så kommer jag ladda upp en video på bloggen,så ni får komma tillbaka senare.
PUSS<333

Skypear med bäzzan (Linnea)<33

Hej hej! Just nu ligger jag i sängen och chattar med bäzzan,emma ville inte va me den tråkmånsen. Ska väl snart sova om typ en kvart. Jag kommer inte kunna somna på ett tag för jag e kokhet,jag kommer koka upp snart. Men iallafall god natt<3
PUSS<33

Crossang,mums<33



Tränings pass 3/4 avklarad<33

Tjenare! Nu har man tränat i sex timmar igen,det var jätte kul och skönt för den delen. Har nyss duschat och vart ut med hundarna . Ska snart äta och läsa min tidning jag fick från girl:it, fick många fina saker som t.ex ett par flippflopp. :D Har laddat upp en video på YT som ni gärna får gå in och titta på,fler videos kommer upp på bloggen senare b.la en video där jag svarar på frågor.
PUSS<33

Sova snart,upp tidigt imorn<33

Hejsan! Jag måste börja göra mig iordning snart inför sängen för imorgon ska jag som ni kanske redan vet upp tidigt och gå på ett litet fotbollsläger i 6 timmar. Filippa va hos mig idag också ett litet tag och Mackan. Jag skulle egentligen vara med Majis men det blev lite kaos så jag skippade det helt enkelt. Imorgon ska jag blogga mycket had ejag tänkt så ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon.
PUSS<33

Videoinlägg<33


Match i spöregn och skorna blivit en bassäng!<3

Hej hej! Har haft match i ja världens spöregn ute på planen. Skorna blev en bassäng,fötterna va spökbleka,känseln hade försvunnit och mitt nagelack på fötterna hade frätit bort. Känslan var inte driekt mysig,usch asså ni kan inte föreställa er vad obehagligt det var. Men vi spöade reymers 99:or med 6-0,de var inte direkt duktiga om man säger så. Men men snart kanske jag ska göra nåt med Majis om hon har lust att ringa tillbaka mig så vi kan bestämma nåt.
PUSS<33

Dags att sova strax<33

Jepsi pepsi! Rubriken talar i detta inlägg så japp ska sova snart men först fixa i ordning mig först. Är väldigt trött nu för gick upp tidigt idag och ska gå upp sju tills matchen imorgon,phuu vad jobbigt. Men men ska man bli fotbollsproffs så får man väl offra sig (haha) . Ni får gärna ge kommentarer och tips om videoinlägg,så fort jag får ett tips om nån video jag ska göra så gör jag det tills imorn.
PUSS<33

Hur man gör ett videoinlägg! <3

Hej det var en tjej som undrad eom jag kunde tipsa om hur man göra videos. Mina tips är att du skapar ett konto på youtube flr det har jag och det är nog enklast. Sedan får du spela in en video på det programmet du har på datorn alldså typ youcam eller något annat. Sen går du in på youtube och loggar in på ditt konto och klickar på "ladda upp" som står långt uppe till höger bredvid "bläddra" och där man söker på andra videos. När du gjort det kommer det upp dina videos på datan och då klickar du på det du vill ladda ner. Efter det går du in på din kanal och det videoklippet du ville ha och går ner under videon och klickar på "dela" och sedan "bädda in". Då kommer det upp en lång text som du kopierar. Sen går du in på din blogg på blogg.se och klickar på skapa inlägg och klickar på den lilla rutan där det står html och klistrar in den texten och sedan på uppdatera. Hoppas det funkar och att du förstår annars får jag förklara bättre sen.
PUSS<33



Spelat två fotbollsmatcher nu<33

Tjenare! Har spelat två matcher idag,en svår match och en lätt match. Vi vann först i svår med 4-0,jag gjorde det första målet wiho och i den andra matchen vann vi med 2-0. Gud vad grymma vi är asså. Ska kanske träffa Majis om en stund om hon inte har planerat något annat. Ikväll blir det tidigt att sova för har match väldigt tidigt imorgon me. PUSS<33



Sleepover med Emmizen<33

 
Tjooo på er! Ikväll ska Emma sova hos mej. Vi hade träningsläger idag i sex timmar alldså det andra passet av fyra. Efter det hade vi match mot buu (boo) och vi fick en förlust med 4-3 men vi borde ha vunnit tycker jag endå och alla gjorde sitt bästa. Imorgon är det match igen och ja vi får se vad jag planerar mer då.
PUSS<33



Sleepover hos Lippa<33

Hej hej på er! Ska sova hos Lippa ikväll,hon har fixat min design idag,vad tycker ni? jag tycker att den blev super duper fin. TACK VÄRLDENS BÄSTA LIPPA<3 Imorgon är det ett pass till av fotbollslägret,6 timmar. Juste för er som undrade vart jag gjort min design/header så är det då hos Lippa och just nu så gör hon gratis designer och headers så ni får passa på nu,hon gör såklart som ni vill men hon hjälper till och ger tips.
Puss<33

Träning 1/4 avklarad<33

Kom hem för e stund sen efter att ha haft träning i sex timmar. Gud vad kul det var och skönt för den delen,känner mig såå frisk nu efter att ha duschat. Ska snart till Lippa för att sova där. Imorn blir det ett till sex timmars pass med laget<33


God morgon babes<33

Ska strax på fotboll ,i sex timmar. Jag e uppe nu men vissa "zacke" ligger fortfarande och sover,gullig<33


Min första fästing,blää!!

Hittade just en fästing på mig,har aldrig haft en förut så det var min första . Den kom säkert från hundarna usch!!! Har ni fått nån fästning nån gång?<33


Sommarlov<33333


Titta in på min nya kanal!

Har lagt till tre stycken videos där,de kommer inte upp på bloggen då utan ni får titta på de på yt.
PRENUMERERA<33

Klippt mej,vad tycker ni?<33


Se så får ni veta:D


Ny Yt kanal<3


Jag tror kanalen heter "natalie ledin" bara elr nåt<33

Har nyss vaknat<33

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar till skolan. Märkte att ja har ett jätte stor myggbett som jag fått under natten:(,kli kli kli. Efter skolan ska jag till tandläkaren och efter det lite senare på kvällen ska jag å klippa mig inför avslutningen <33


Vann mot lira med 4-2<33

Hej spelade match för ett tag sen och vi vann med 4-2 som sagt och jag gjorde ett mål<33 "stolt"
Ikväll blir det fotobllsmatch på tv:)


En förlust med boo med 2-1!

Usch vad besviken man blir när det andra laget för mål i sista sekunden ,riktigt tur azzå. Men det blir retur match mot de på fredag och då tar vi de<33


FIFA street<33

Spelar FIFA street med mackan,det var första gången igår som jag spelade det och det är skit kul<33


Sovit hos mackan<33

Hej hej! Nu sitter jag och mackan och spelar ps3 hemma god honom eftersom jag sov över från igår<33


Söta mille i mackans hängmatta<33


Är hos mackan nu<33

Mackan spelar nåt ps3 spel<33


Look of today tills ikväll<33


Chill hemma<33

Hej hej för ett tag sen gick Wille och Lippa hem så nu e jag bara hemma och id ungefär halv fem fem ska vi till Markus familj och äta middag och goooodis<3


Min YT kanal<33

Om ni vill titta på mina videos så heter min YT kanal "missnattiz" och jag blir jätte jätte glad om ni PRENUMERERAR<333


Nybadad<33



Ni behöver bara minnas den undre bilden,tack haha<33

Nästa badet<33

Hejsan! Ligger i badet nu och ska läs lite,tänkte ta det lite chill efter att ha spelat match med 99:orna. Det blev 1-1. Sen ska jag göra nåt med Lippa:)


Hehe lite sent men iaf bakning med majis<33

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men min mobil har inte funkat på blogg.se appen. Idag blir det mkt mer bloggning,jag lägger upp bilder från bakningen med majis nu från igår<33

 


Jag försöker! :D

Ska inte berätta om de dåliga sakerna idag utan de bra,ska vara med världens bästa kompis nu,majis.
ÄLSKAR DIG MAJIS<333333

TILL MAJIS<3333

Satsumas, haha vårt lilla träd<33 mackan smakade och de var ganska sura<33

 


Messar med sötnosen och e med mackan<33

Hejhej, e med mackan och hoppar hos mej. Messar me sötizen me<33
Puzz<33

 


Älskar dig sötnos<33

Va med Wille och Lippa idag och vi hade super kul haha, ja vi typ spela fotboll,hoppade studsmatta och åt burek (en serbisk maträtt som mina mamma oftast lagar) men idag gjorde pappa den<33


Sakerna jag och mamma shoppade igår,inte klänning dock <3

Strumpor,en väska,örhängen,skor och underkläder men de roar jag inte lägga upp<33


Resan avklarad+en ny mysdräckt<33


Två timmars runda med majis och hundarna<33

Är utelåst efter att ha vart ute en lång prommis med doggosarna och majis. Grattis Nattiz<33


En lyckad dag<33

Lite bilder från igår, vi hade föredragen i skolan och berättelserna kunde man läsa. Lite sent upplaggt men aja. Puzz<3


Annorlunda dagen<3

Hej idag är det annorlunda dagen i skolan. Kag och Elin ska va katter och majis ska inte va nåt,tråkmånsen haha.
Puss<33


Tack för alla fina kommentarer,älskar er<33

Ni är verkligen söta ni som ommenterar så gulliga kommentarer,ska blogga extra mycket för er. Ville bara säga att desto mer ni kommenterar desto mer bloggar jag, hihi :D Vet inte varför men det blir bara så som typ lite extra energi :D
Puss<33



Följ mig<33

Om ni vill veta lite mer om mig själv så kan ni följa mig på instagram eller messa med mig på kik<33
instagram: thenattiz
kik: thenattizz eller thenattiz<3

KRAM<33

Haha<33333

HEJ<3
Jag har inte hunnit blogga men men nu ska jag göra det.
Idag har jag haft no,engelska,matte,musik,idrott och svenska i skolan
och det har vart en lång dag. Helst skulle jag nog bara vilja fejja nu men jag tänkte blogga lite för er skull endå. Skulle bli gladare om ni kommenterade mer
för det höjer verkligen min blogg vilje.
Puzz<33 :D

Haha har inte duschat än men ska
såklart göra det snart<33

Babblar om allt möjligt<33


Tips till er om en bra blogg!<33

Min kusins blogg,med en super gullig header+design!
Ta en titt,vetja<3

www.swim.blogg.se

Fejjar<33

Tittar runt lite på fejjan just nu,ska väl snart läsa och börja fixa mig till sänge. Jag är jäätte trött och sen vill jag väl bli pigg imorn också. Jag går nog och lägger mig om några timmar eller nåt.
Puss<33

Årets skolfoto på mej<33


Haha<33


Bowlar med Alice och Gustav<33


Detsamma världens bästa bäzza<333


Klockan börjar bli mycket och snart kommer mamma hem<33


Dustin Home

Jag tävlar om en iPad 3 64 gb i Dustin Home! Jag har en iPhone 3gs och skulle bli jätte glad om jag vann en ipad 3 64 gb! Snälla!


dustinHomeCompetition.jpg Är du i behov av en billig surfplatta med hög kvalité? Välkommen in till Dustin.

Det bästa spelet "subway surf"<333


Hihihi!

Jag smygfilmar! Säg inget till henne! Filippa


Storm+regn=:(


Videoinlägg<3


Lika mot stuvsta<33

Hej hej! Imorse körde jag match mot stuvsta och det blev lika (2-2) så vi förlorade inte iallafall. Imorgon är det också match så ja,hoppas det inte spöregnar då iallafall. Idag ska jag väl bara chilla eftersom jag har jätte ont i låret/benet. Bloggen kommer updateras mycket idag så titta in ofta.
Puss<33


Ny flätat hår och till kojsis<33

Hej hej! Mamma flätade just mitt hår,skönt eftersom jag nyss duschat. Ska gå och lägga mig nu,har match tidigt imorn.
Puss<33

10 Dagar<33

  • Tre bilder på mej<3
  • Årets skolfoto på mej<3
  • Mina tre favvo färger<3
  • Bild på de två världens bästa hundarna<3
  • Mina bästa bäzzor<3
  • Hiss & Diss<3
  • Bilder på mina favvo skor<3
  • Favvo ämnen i skolan<3
  • Frågestund<3
  • Videoinlägg<3


Mycket saker som ska göras idag:D

Hej hej! Idag har jag mkt saker på "göra listan" som sagt.
  1. Lämna in min mobil (glaset)
  2. Lämna in min armbandsklocka.
  3. Göra några matte sidor så man snart blir klar.
  4. Städa/rensa lite i mitt rum.
  5. Läsa min nya bok.
  6. Titta på ett avsnitt (revenge)
  7. Klippa hundarnas klor.
  8. Spela draw.
  9. Updatera bloggen mycket.
  10. Chilla med familjen! <33

RSS 2.0